top of page

Huwelijks- & Eventbloemen

man-and-woman-kissing-948185.jpg

Huwelijksbloemen

Wij helpen jullie graag bij de keuze en het samenstellen van jullie bruidsbloemen. Je kan op ons een beroep doen voor al het bloemwerk voor de verschillende trouwlocaties: de kerk, de feestzaal, thuis, zodat alle bloemen van het huwelijksfeest op elkaar afgestemd zijn. 

Een bruiloft plannen, vraagt veel tijd, wij willen je dan ook graag helpen met advies over de bloementrends in de verschillende seizoenen. Bij de keuze van de bloemen, moet je rekening houden met welke bloemen er beschikbaar zijn in het seizoen dat je trouwt. Om de keuze voor de juiste bloemen gemakkelijker te maken, vragen wij jullie altijd eerst of je een bepaald thema in gedachte hebt, welke bloemen en kleur jullie voorkeur hebben. Aan de hand van deze info kunnen wij snel een voortel geven. 

Voor de bloemenaankleding van de kerk, zaal of bij u thuis wij  hebben  altijd originele ideeën om een mooie vrolijke sfeer te creëren, bloemenringen boven het altaar of de feest tafel, kaders met bloemen voor selfies, flowerwalls, bloemenlinten… Door al de details samen te overlopen zullen we tot een prachtige bruiloft komen. Wil je alleen een uniek bruidsboeket met een eenvoudige corsage, dan verzorgen wij dit graag voor je.

Je kan vrijblijvend in onze winkel terecht voor inlichten, je kan ons ook bereiken via bloemen.alpina@gmail.com, telefonisch +32 (0) 496 08 86 38 of je kan het contactformulier invullen.

plates-and-wine-glass-on-table-1114425_e

Eventbloemen

Wij verzorgen de bloemenaankleding voor jouw congres, beurs, meeting, trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, babyborrel, communiefeest, lentefeest,… Wij maken voor jou eenvoudige tafelbloemstukjes, maar verzorgen ook de volledige bloemendecoratie en aankleding van jouw feestruimte. 

Elk event is anders, en wordt op maat gemaakt. Daarom is het ook belangrijk om vooraf eens jouw wensen te overlopen. Maak online of telefonisch een afspraak en samen bespreken we al jouw persoonlijke wensen, want dat is het toch, ook jij wil toch die extra persoonlijke toets aan jouw feest geven. Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste combinaties.

Je kan vrijblijvend in onze winkel terecht voor inlichten, je kan ons ook bereiken via bloemen.alpina@gmail.com, telefonisch +32 (0) 496 08 86 38 of je kan het contactformulier invullen.

bottom of page